post image

Rykten: United kan erbjuda Pogba nytt kontrakt

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt sajten Goal.com så förväntar sig Manchester United att Paul Pogba lämnar klubbar i sommar, men kan ändå komma att erbjuda honom ett nytt kontrakt om en flytt visar sig omöjlig. 

Pogbas framtid fortsätter vara omdiskuterad och sajten Goal menar på att United förväntar sig att han lämnar i sommar, men att situationen är komplicerad. United sägs värdera Pogba till £150 miljoner, men kan vara öppna för gå med på en försäljning vid £130 miljoner. Problemet sägs vara att Real Madrid å sin sida anser att Pogba ska kosta £50 miljoner.
Om så är fallet, så kan det givetvis bli svårt att få till någon affär och om United inte får vad man kräver för Pogba, så kan man komma att behålla honom. Goal menar att United i ett sådant scenario kan erbjuda Pogba förbättrade villkor (även om han redan har ett superkontrakt) som någon form av plåster på såren för att han “tvingas bli kvar.”

Och i Italien biter sig det där Ramsey-ryktet fast. Den italienska tidningen Tuttosport hävdar att United hört sig för angående den f.d Arsenal-mittfältaren och att kan vara nyckeln till Pogba-affären. Enligt tidningen så skulle Juventus kunna få Pogba för endast 40 miljoner euro plus Ramsey.
Det låter högst osannolikt med tanke på att spelaren fyller 30 i år, har en skadehistorik och knappt spelat under säsongen.
Källa: Goal.com, MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

  1. NEJ Pogba har gjort sitt tyvärr han har fått många chanser och han håller inte den nivå han måste i UNITED tror han kan må bättre av en fllytt och vi med en ny duktig mittfältare som brinner för laget och klubben samt kan hålla en betydligt jämnare nivå , Pogbas topp !! ja den når inte många spelare men det hjälper ju föga när dom matcherna är så få nix lycka till Pogba i en ny klubb säger jag =).

   5
   6
   1. ja hoppas du har rätt Lars, ja ha haft känslan av att det ska bli såhär med att poba sen han kom tillbaka, med tanke på hur han lämnade fergueson första gången osv

    1
    1
 1. Jag hoppas att situationen inte blir sådan att United kräver för mycket betalt som inget lag är beredda att betala. Och att Pogba därefter vägrar skriva på en förlängning och väljer att spela bort kontraktet för att sedan gå som en Bosman. Att hota Pogba med bänken, läktaren eller spel med juniorerna kommer inte att bita på honom. För det har han redan gjort det senaste 1,5 åren. Så fort det tar lite emot, drar Pogba till Miami eller Dubai.

  1
  0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen