post image

Rykten: United intresserade av Martinez

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så är Manchester United intresserade av att värva Inters nya superstjärna Lautaro Martinez. Men det finns konkurrens från Europas andra jättar. 

Martinez har snabbt gjort sig ett namn då han bildat anfallspar med Romelu Lukaku i Inter. Sex mål och två assist har det blivit på elva matcher. Och målen har inte kommit mot något dåligt motstånd – i matcherna mot Barcelona, Juventus och Borussia Dortmund har 22-åringen hittat nätet.
Manchester United har länkats med en rad olika anfallare inför det kommande transferfönstret – Erling Braut Håland, Mario Mandzukick, Thomas Müller, Edinson Cavani, Callum Wilson och Moussa Dembele för att nämna några.

Men enligt tidningen The Sun så håller Manchester United koll på argentinaren och efter den imponerande hösten han haft med Inter ska han nu ha klättrat till toppen av Ole Gunnar Solskjaers önskelista på anfallare.
Martinez sägs ha en utköpsklausul på £96 miljoner i sitt kontrakt, men det kanske inte blir så lätt för ett svajigt Manchester United med oviss framtid att konkurrera med andra storklubbar om spelarens signatur. Enligt rapporten ska tex även Barcelona vara intresserade av värva honom.
Källa: The Sun

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen