post image

Rykten: Han kan bli Uniteds "van Dijk"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The London Evening Standard så ser Ole Gunnar Solskjaer Kalidou Koulibaly som en potentiell Virgil van Dijk. 

Manchester United värvade i somras in Harry Maguire från Leicester och i och med övergångssumman på £80 miljoner så blev han den dyraste försvarsspelaren genom tiderna. Maguire blir bättre och bättre i United, men hans kritiker menar på att han kanske aldrig kan nå samma nivå som den £5 miljoner billigare Virgil van Dijk, i ärkerivalen Liverpool.
Enligt tidningen The London Evening Standard så bedömer Ole Gunnar Solskjaer Napolis försvarsklippa Koulibaly som lika bra som van Dijk. Tidningen skriver att Solskjaer ser de två spelarna samt Harry Maguire som de tre bästa mittbackarna i världen.

Men det är enligt rapporten oklart om United kommer damma av sitt intresse för den 28-årige mittbacken i sommar eftersom prio inför det kommande fönstret är offensiven.
Men vilket mittlås det hade varit... Även om Lindelöf är en habil spelare.
Källa: Evening Standard

Kommentarer till artikeln

10 KOMMENTARER

 1. Snälla sluta skoja… Koulibaly kommer hinna bli 40 år innan vi värvar honom. Killen blir 29 i år, och första gången det pratades om honom till United så var han väl inte mer än 24. Löjligt.

  8
  1
 2. Tveksamt om den lägenhet Koulibaly köpte härom veckan i Paris är ämnad för weekendresor från Manchester.
  Mer troligt att det är ett permanent boende, och att han ersätter 35årige Thiago Silva i PSG..

  4
  0
 3. Även om han vore en bra förstärkning så anser jag att det vore korkat att lägga våra pengar på en mittback i nästa fönster. Gå all in på Sancho + två offensiva spelare till.
  Gärna Grealish, jag gillar nämligen att vi tar in pådrivare och ledare! Det märktes att det fanns en avsaknad av ledare efter att Carrick, Rooney och Zlatan försvann. Nu har vi fått in Maguire och Fernandes. Rashford börjar växa till en ledare och får vi även in Grealish så har vi en bra stomme med pådrivare och med vinnarinstinkt igen.

  3
  7
  1. En riktig ledare är ingenting man växer till eller lär sig. En riktig ledare har dessa egenskaper i sig naturligt, långt före proffskarriären har startat. Visst ska de egenskaperna främjas och utvecklas, men de som har de i sig tar för sig på ett helt annat sätt än de som blir uppmuntrade till att bli “ledare”.

   0
   2
   1. Carrick och Rooney var “ledare” med “lead by example” att alltid ge 100% plan. De var båda uppmuntrade av flera coacher att ta nästa steg av ledarskapet som jag anser båda ha failat. Rooney kunde inte mantla kaptensbindeln och Carrick är mer utav en introvert analytiker. Inget fel med det, men det är inte egenskaper United behöver idag. Vi behöver en eller flera spelare med auktoritet som tar för sig och dirigerar, likt Zlatan och till en viss mån McGuire. Hoppas Fernandes tar den rollen för att styra upp det bedrövliga anfallsspelet.

    1
    1
 4. Jag ser hellre att man testar Smalling bredvid Maguire, de två borde komplettera varandra bra. Smalling torde fungera fint i ett par år till, vilket jag tycker vore lämpligt samtidigt som man förbereder Tuanzebe (genom rotation) eller inväntar Teden Mengi (som visat väldigt fin talang i U18/U23).

  5
  3
  1. Även om Smalling gjort det väldigt bra i Italien denna säsongen så vet jag inte om det hade blivit något lyft istället för Lindelöf just nu.. Men däremot gillar jag skarpt att försöka få in Tuanzebe mer och mer i truppen för att vara den som kommer spela bredvid Maguire då jag tycker han är en spelare som är både stark och snabb, någon som kan falla i planen bakom Maguire

   5
   0
 5. Själv hoppas jag att Bailly fortsätter hålla sig skadefri och kunna cementera sin plats i startelvan med tiden. Ta hem Smalling och testa runt med Smalling, Maguire och Bailly och se vilka två som fungerar bäst tillsammans. Ta in Tuanzebe i A-truppen igen så det finns bredd – och sälj/skänk bort Jones!

  20
  3

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen