post image

Rykten: United i samtal med PSG:s tidigare sportchef

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United sägs förhandla med Paris Saint Germains f.d sportchef Antero Henrique angående en liknande position inom klubben. 

Det har nu länge pratats om att Manchester United ska, borde och kanske för sitt eget bästa måste tillsätta en sportchef/teknisk direktör som har som huvudsaklig uppgift att styra den sportsliga riktningen och ha ett övergripande ansvar över klubbens värnvingar och strategi på transfermarknaden. Och den italienska sajten FootMercato hävdar att United sitter i ”avancerade samtal” med PSG:s tidigare sportchef Antero Henrique.
Henrique klättrade inom Sporting Lissabon och blev efter många år inom klubben sportchef – en position han hade i två år innan han gick vidare till PSG och blev sportchef där. Under tiden i PSG så hanterade han b.la värvningarna av Kylian Mbappe, Neymar och Dani Alves, men i juni lämnade han klubben och finns nu tillgänglig för nya uppdrag. FootMercato hävdar att även Inter överväger Henrique.
Manchester United har också länkats med en rad andra namn för den där positionen som aldrig fylls. Bl.a Rio Ferdinand, Edwin van der Saar, den franska klubben Lilles fotbollschef Luis Campos och Ralf Ragnick – som numera ansvarar över det sportsliga inom Red Bull-koncernen.

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Låter som en bra, nödvändig värvning. Gör klar denna värvning snarast så vi kan in
  med full kraft inför sommarfönstret. Rensa hårt i truppen. Ut med Pereira, Lingard,
  Mata, Matic. Framförallt ny coach, en coach som har en grundide, spelfilosofi, som
  accepteras respekteras av våra spelare, tilltänkta nyförvärv.

  11
  12
  1. Så alltså ut med halva laget plus tränaren? Sedan OGS är väl den tränare som har en grundidé? Eller du kanske tror att en grundidé per definition måste innebära succé direkt? Låter mer som herrn själv borde skaffa dig en grundläggande konsekvensanalys.

   4
   7

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen