post image

Rykten: United har träffat hans agent

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så är Manchester United en av klubbarna som träffat Dejan Kulusevskis agent för att diskutera en transfer. 

Svenske Dejan Kulusevski är utlånad från Atalanta till Parma och har imponerat under hösten med tre mål och fem assist på 15 matcher. Han har vid något enstaka tillfälle länkats med United under hösten och nu förekommer nya rykten. Det är tidningen The Sun som hävdar att både Manchester United, Liverpool och Arsenal skickat scouter för att bevaka 19-åringen, vars marknadsvärde skjutit i höjden under säsongen.
Enligt tidningen fanns han tillgänglig för omkring £8 miljoner i somras, men nu hoppas Atalanta på att kunna sälja honom för närmare £42 miljoner i slutet av säsongen, menar The Sun.

Det sägs även finnas intresse inom Italien där både Juventus och Inter ska vara intresserade av spelaren. Den italienska journalisten Nicolo Schira menar på att spelarens agent redan träffat ett antal klubbar för att diskutera en transfer och en av dessa klubbar ska vara United. En annan Inter.
Och sajten FCInternews har hävdat att United redan lagt ett bud på £21 miljoner - ett bud som Atalanta dock ska ha nobbat direkt.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen