post image

Rykten: United bevakar TRE Valencia-spelare

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt skvallret så är Manchester United intresserade av tre spelare från Valencia - Jose Gaya, Carlos Soler och Ferran Torres. 

Manchester United länkas i vanlig ordning med mängder av spelare. Speciellt i tider då saker inte flyter på smärtfritt – vilket varit fallet ganska konsekvent de senaste åren. Enligt tidningen Plaza Deportiva så är tre av spelarna United är intresserade av alla hemmahörande i Valencia.
Tidningen menar på att United fanns på plats för att bevaka vänsterbacken Jose Gaya, mittfältaren Carlos Soler och den unge anfallaren/wingern Ferran Torres i Valencia Champions League-match mot Lille i tisdags kväll – en match som Valencia vann med 4-1.

Jose Gaya är en 24-årig spansk vänsterback, som kommit upp ur Valencias egna led. Han är även spansk landslagsman. Hans kontrakt med Valencia går ut 2023.
Carlos Soler spelar till höger på mittfältet och är även han en egen produkt, vars kontrakt sträcker sig till 2021. Han representerar det spanska U21-landslaget.
19-årige Ferran Torres är också en egen produkt från de leden i Valencia. Han spelar som högerwinger och likt kollegan Soler så har han kontrakt till 2021 och representerar även det spanska U21-landslaget.
Källa: MEN, Transfermarkt

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen