post image

Rykten: United bevakar rysk anfallare

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United länkas just nu med många anfallare och ett nytt namn att kopplats ihop med klubben är den ryska anfallaren Aleksandr Sobolev...

Det var väl i det närmaste självfallet att det inte skulle falla så väl ut att sälja Lukaku och låna ut Alexis, utan att ersätta någon av dem. Och det har både fansen och Solskjaer blivit plågsamt varse under hösten. Solskjaer bekräftade nyligen att anledningen till att man inte ersatte någon av dem var för att man inte kunde få den eller de spelare man ville ha just då. Och för att man inte bara ville köpa in för att. Han bekräftade även att det givetvis är så att en anfallare står högst upp på transferlistan inför kommande fönster.
Man har länkats med anfallare som Moussa Dembele, Mario Mandzukic, Callum Wilson, Ousmane Dembele, Timo Werner, Erling Haaland och Martin Ödegaard. Nu hävdar The Sun att man vid flera tillfällen skickat scouter för att se den 22-årige ryska anfallaren Aleksandr Sobolev spela.
Sobolev har hittills gjort nio mål för sin klubb Kyrlia Sovetov denna säsong och han tros kunna finnas tillgänglig för omkring £15 miljoner i januari.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen