post image

Rykten: United bevakar mexikansk mittfältare

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt skvallret så har Manchester United haft scouter på plats för att följa den mexikanska mittfältaren Sebastian Cordovas framfart och han kan vara en potentiell värvning i det kommande januarifönstret. 

United förväntas förstärka sin trupp så fort möjlighet ges och januarifönstret närmar sig - ett fönster som förvisso är mer svårvärvat än sommarfönstret. En anfallare tros stå högst upp på värvningslistan, men även andra delar av planen behöver givetvis förstärkas. Inte minst det likbleka mittfältet, där Paul Pogba är den enda spelare värd namnen sett ur perspektivet kreativitet.
The Mirror hävdar nu att United är intresserade av Club Americas 22-årige mittfältare Sebastian Cordova som en potentiell förstärkning på mittfältet. Den offensiva mittfältaren har under säsongen gjort tre mål på elva framträdanden och enligt Mirror börjar stora klubbar i Europa få upp ögonen för honom efter flera starka prestationer för klubblaget.
United och Benfica ska båda haft scouter på plats för att bevaka honom då han i förra veckan gjorde debut för det mexikanska A-landslaget. Även Sevilla sägs vara intresserade.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen