post image

Rykten: Tre klubbar gör upp om Koulibaly

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så är Manchester United, Liverpool och Newcastle de tre klubbarna som kommer göra upp om Kalidou Koulibaly. 

Koulibaly har länge länkats med United, även om mittbacken inte tros vara ett prioriterat område att förstärka i sommar. 28-åringen har även länkats med Liverpool, där han tillsammans med Van Dijk skulle kunna bilda världens bästa mittbackspar.
Men på sistone har det ryktats väldigt mycket om att Newcastle jobbar hårt på att få senegalesen. Och den italienska journalisten Paolo Esposito tror faktiskt att Newcastle kan vinna racet – förutsatt att den saudiske kronprinsen Mohammed bin Salman och den saudiska investeringsfonden köper upp klubben.
”Juventus har inte den ekonomiska styrkan att köpa Koulibaly. Jag tror han kommer gå till Premier League, där Newcastle sitter i förarsätet. Sedan har vi Manchester United och Liverpool, som har mycket större charm än Newcastle men som erbjuder mindre. Men självklart – om Koulibaly gick till Liverpool så hade han bildat ett otroligt mittbackspar med Virgil Van Dijk. Det bästa i världen.”
 

Källa. Mirror
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen