post image

Rykten: Transferfight mellan Liverpool och United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Express så är det upplagt för en tung transferfight mellan Manchester United och Liverpool i sommar. 

Manchester United uppges känna sig säkra på att man kommer vinna racet om Jadon Sancho i sommar, men huruvida han lämnar Dortmund är forfarande oklart. Och huruvida Manchester United i slutändan vinner racet framför andra intresserade storklubbar är också oklart, även om de senaste tidningsrapporterna hävdar att United är ganska klara favoriter i dagsläget.
Sancho har följt upp fjolårets succésäsong med en ännu vassare säsong. Hittills har det blivit 14 mål och 14 assist på 22 ligamatcher hösten och vintern och han är hett eftertraktad på transfermarknaden. Bl.a sägs Liverpool vara redo att utmana Manchester United om hans signatur.
 

Liverpool är i sin tur väldigt starkt länkade med RB Leipzigs succéanfallare Timo Werner och det finns indikationer på att tysken går till Jurgen Klopps lag i sommar. Men han har även länkats med Manchester United och The Express menar på att det kan bli en stor transferfight mellan de båda rivalerna. Möjligen gällande både Werner och Sancho.
Men som det ser ut i dag, enligt mediarapporterna så är Liverpool favoriter till Werner och United till Sancho.
Tror ni någon klubb kan ta båda spelarna?
Källa: Express

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen