post image

Rykten: Solskjaer vill ha van de Beek

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt skvallret så kan Danny van de Beek vara på väg till Manchester United i en affär värd £50 miljoner nu under januarifönstret.

Ajax-mittfältaren var en viktig kugge i fjolårets succéupplaga och har inlett den nya säsongen starkt. Han har länkats med både Real Madrid och Tottenham och nu förekommer rykten om att Ole Gunnar Solskjaer är ett stort fan av spelaren och kan vara redo att sanktionera en affär värd £50 miljoner under januarifönstret.
United är i desperat behov av att stärka upp sitt mittfält. Man tappade både Marouane Fellaini och Ander Herrera utan att ersätta dem och den pågående säsongen har präglats av långtidsskada på Paul Pogba och nu även på Scott McTominay, så valmöjligheterna på mittfältet är väldigt begränsade.

Huruvida van de Beek är ett alterantiv återstår att se, men han själv sa så sent som i oktober att han planerar att spela i Ajax hela den pågående säsongen.
"Jag vill inte lämna under vinteruppehållet. Jag kommer spela här hela säsongen. Jag avslutar med Ajax. Det ger mig klarhet och sedan får jag se vad som händer efter det. Kanske att jag någon gång under karriären kommer byta klubb under vinteruppehållet, men just nu gillar jag det inte" sa 22-åringen i en intervju med Voetbal International.
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Kan West Ham lösa Gedson från Benfica på lån som är en enorm mittfältstalang så borde vi kunna lösa Beek iaf. Klart det finns spelare tillgängliga som kan spetsa denna gruppen och som är up and coming-spelare. Fan vet ingen klubb som sätter mer fällning för sig än United…

    4
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen