post image

Rykten: Solskjaer redo att bryta sin policy

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United behöver desperat förstärka i anfallet i januari och enligt The Mirror och Metro så är Ole Gunnar Solskjaer redo att rucka på sin egen transferpolicy för att komma till bukt med problemen

Uniteds målproduktion lämnar mycket (eller allt) att önska och kreativiteten och hotet i offensiven håller inte måttet. Dessutom är bredden för tunn och skadorna har plågat United den senaste tiden. Man förväntas köpa in anfallskraft i januari och enligt ryktena är Mario Mandzukic ett hett alternativ.
United ska ha fört samtal med kroaten redan i somras, men han blev då kvar i Juventus. Nu några månader in på säsongen står det dock klart att han inte har någon roll att spela under nya managern Maurizio Sarri. 33-åringen blev inte ens uttagen till Juventus Champions League-trupp och har inte fått någon speltid i ligan.
Metro hävdar att Solskjaer kan bryta sin policy om att bara värva unga hungriga helst brittiska spelare, för att göra ett undantag och få in Manzukic i januari - en värvning som skulle kunna ge både kvalité och rutin. Enligt rapporten kan han finnas tillgänglig för så lite som £9 miljoner.
Källa: Metro, Mirror

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen