post image

Rykten: Sancho redo att lämna

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Daily Mail så är Jadon Sancho nu redo att lämna Borussia Dortmund och flera storklubbar står redo i jakten på hans signatur.

Jadon Sancho är en av Europas absolut mest intressanta unga spelare och det har många gånger rapporterats att han är ett av Manchester Untieds primära transfermål för nästa transferfönster – eller kanske snarare sommarfönstret, än vinterfönstret.
Daily Mail skriver nu att 19-åringen är redo att lämna Dortmund i sommar och att både Manchester United och Liverpool kommer försöka göra sitt bästa för att värva honom.
Manchester United var intresserade av Sancho redan under Mourinhos tid i klubben, då Sancho spelade i Manchester Citys ungdomslag.

Han lämnade England sommaren 2017 för spel i Dortmund och har under tiden i Tyskland gått från klarhet till klarhet och United har aldrig släppt sitt intresse. I takt med Sanchos utveckling har det växt sig starkare och flera tidningar har uppget att han är en av de unga engelsmän man gärna vill värva nästa sommar.
Borussia Dortmunds sportchef Michael Zorc sa nyligen:
"Inget beslut har fattats om Sanchos framtid. Men man behöver inte vara en profet för att veta att han inte kommer spela här i fem år till."
Sancho har kontrakt med Dortmund till 2022 och Dortmund tros kräva omkring £100 miljoner för att släppa honom.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen