post image

Rykten: Rakitic utesluter United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ivan Rakitic sägs ha bestämt sig för att det inte blir aktuellt att lämna Barcelona för spel i Manchester United nu under januarifönstret.

Rakitic har under hösten fått se sig petad av Frenkie De Jong och sex av hans sju framträdanden har varit som inhoppare från bänken. Han står även under både Busquets och Arthur Melo i mittfältshierarkin och han har länkats med en flytt från klubben.
Manchester United behöver förstärka sitt allt för svaga mittfält och har nämnts som en tänkbar destination för kroaten, men Daily Mail hävdar att han uteslutit det alternativet då hans familj inte vill flytta till staden.
Enligt rapporten kommer Rakitic fortsätta kämpa om sin plats i Barcelona, men om hans situation inte förändras så vill man leta ny adress i varmare klimat än det Manchester erbjuder. Paris Saint-Germain och Milan nämns som möjliga klubbar.

United tappade förra säsongen två mittfältare utan att ersätta dem - Marouane Fellaini som lämnade för spel i den kinesiska ligan i januari och sedan Ander Herrera som man tappade på fri transfer till PSG i somras. T.om med dessa två så behövde mittfältet stärkas och när man förlorar två spelare utan att ersätta dem, så står man inför problem.
Man länkas dock med flera mittfältare - James Maddison, Sean Longstaff, Declan Rice och Saul Niguez, för att nämna några.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen