post image

Rykten: Pogba var nära PSG

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så var Paul Pogba mycket nära att lämna Manchester United i somras. Och det var inte Real Madrid eller Juventus, utan Paris Saint-Germain, som var destinationen. 

Paul Pogba var i somras starkt länkad med en flytt från Manchester United efter att han öppet sagt att han ”välkomnar en ny utmaning i karriären.”
Det var ju framförallt Real Madrid och Juventus som var klubbarna det pratades om. Men enligt Sport Italia så var hans agent Mino Raiola mycket nära att komma överens om en deal med PSG sent under transferfönstret.
Enligt rapporten ska dock affären ha spruckit när Marco Verratti skrev på en kontraktsförlängning med PSG och Pogba blev kvar i Manchester United.

Pogba har under hösten fortsatt länkas med en flytt från United och han har även ådragit sig en mystisk skada som det inte finns många uppgifter om. Skadan fick han redan i augusti och sedan gjorde han en för tidigt comeback i matcherna mot Rochdale och Arsenal, vilket gjorde att han fick nya känningar och tvingades återgå till rehab-mode.
Fransmannen skickades till Dubai för träningsläger. Och av en slump så befann sig Zinedine Zidane på samma faciliteter i Dubai och duon fotograferades när de sågs samtala - något som givetvis satte fart på Real-rytekna igen.
Pogba uppdaterade sedan för några veckor sedan via sina sociala medier att han "var nära comeback" men Solskjaer sa i förra veckan att vi antagligen inte får se honom i spel förrän i december. Utan närmare information om status eller typ av skada.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Tyvärr får jag säga att när han vill är han vår bästa spelare, men antingen får han skriva på en förlängning och gå ut och säga att han satsar långsikt på United eller också är vi tvungna att sälja och bygga nytt, dom här ständiga spekulationerna är för jobbiga!

    2
    0
  2. För att United ska komma tillbaka till den absoluta toppen behöver dom få Pogba på spelhumör i varje match, i en mer offensiv position. Att skeppa iväg honom och plocka in någon utländsk spelare som ska ”acklimatisera” sig i 2 säsonger håller inte. Behåll Pogba till varje pris, få igång ankarduon McTominay och Fred sen kör Pogba framför dom. Då kan de blir något.

    4
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen