post image

Rykten: Pogba till Inter Martinez till United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt en exclusive i The Sunday Mirror så är Inter nu favoriter till Pogbas signatur, men United kräver att Lautaro Martinez går i motsatt riktning. 

Enligt Mirror så är det nu inte Real Madrid eller Juventus som leder racet om Pogba. Istället är det Inter som nu ligger bäst till för att signa fransmannen, skriver tidningen. Mirror hävdar att Pogba gett ”grönt ljus” för att flytta till Inter och återförenas med Antonio Conte, som han spelade under i Juventus.
Manchester United vidhåller att man inte tänker sälja Pogba, men Mirror skriver att det börjar uppstå en känsla inom klubben att det bästa för alla kanske vore att låta Pogba lämna (i sådant fall mer sannolikt till sommaren). Men för att överväga en försäljning till Inter så kommer United kräva att deras 22-årige succéanfallare Lautaro Martinez går i motsatt riktning, som delbetalning för Pogba.

Pogba har 1,5 år kvar på kontraktet och United har en option om ytterligare ett års förlängning, vilket alltså i praktiken betyder att han har 2,5 år kvar. United sägs inte vilja sälja honom, men värderar honom till omkring £150 miljoner.
Martinez i sin tur, sägs ha en utköpsklausul på omkring £95 miljoner inskriven i sitt kontrakt. Detta nämner dock inte Mirror i sin rapport, utan menar istället på att han värderas till ca £80 miljoner av Inter.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Håller med om att vi ska sälja honom så fort som möjligt gärna i januari om han verkligen vill lämna. Han spelar ju inget så fortare desto bättre.
  Men att byta bort en av världens bästa mittfältare mot en billigare anfallare känns bittert. Om affären blir av se verkligen till att killen vill spela för klubb helhjärtat.
  Vi måste köpa in en två bra mittfältare fortast möjligt!

  3
  2
 2. Jag håller med dig!
  Varför kan man köpa spelare som bara basera på pengar?!?! F.d manager har såld bra spelare och köp in opassande spelare ?!?? Hur fan gick det till?!?
  Jag ta heller spelare som vill spela för oss och ge allt och kan spela för Gud skull!
  Vi måste köpa rätt spelare!
  Alla har klagat på matic som mittfältare han (ole) byte ut honom från första 11 tom Young, mata mf. Han ser ju själv vilka som inte ge allt enligt mig!
  Men man kan inte bara sälja spelare utan att köpa spelare. Lukaku såldes pga att han blir trött på alla jävla klagermål!!
  Kollar nu då era kritiker bara förstör- för Manchester United!! Fan visa tålamod!
  En av världens bästa Mourinho fick ni bort. Om han inte passa United jag undra verkligen hur många tränare måste vi testa för att inse att vi bara slösa pengar för mängder med manager & spelare!

  2
  2
  1. ”Fan visa tålamod”? In my ass brother!
   Det enda vi fans har gjort sen 2013 är att visa tålamod.
   Ska vi om ytterligare 6-7 år sitta och säga ”Fan visa tålamod”?
   Det enda jag ser mer och mer är följande:
   Vi håller på och bli ett nytt Leeds och vi är inte längre det självklara valet för brittiska spelare att vilja komma till oss. Utländska stjärnspelare har tappat tron på United sedan flera år. Pogba blir nog ned sista sk stjärnspelare vi får in på många många år.
   Så ser framtiden ut för oss de närmaste åren. Enligt mig alla fall. Men för guds skull, prove me wrong!

   3
   0
   1. Min bror 😂
    Okey vad har vi byggt efter 6-7 år?!?!? Vi anlita moyes, Louis, Mourinho alla dessa har vi fått bort utan att visa tålamod inte ens det de till och med förstör för man u idioten moyes sålde ohört många bra spelare. Han Louis gjorde samma iprincip men helt okey va han tycker jag! Mourinho i botten och grunden vill inte ens vara i United.
    Nu har vi en manager som inte har nån taktik säger ni? Vi har carrick och han den andra f.d man u spelare som är med Ole 100% spelarna klagar inte på Ole heller!
    ASå om ni tycker att ole inte har taktik då säger ni att hela hans assistans har inte heller taktik vi fan snacka om Carrick ?!??!
    Jag säger att allting är spelarna Som man har och man ska göra det bara av dessa spelare!!!
    Tror inte att det finns manager som kan ta detta spelare som vi har till Champions league och kom först!
    Ingen spelare är större än klubben man ska förtjäna sin plats så gör ole du måste förtjäna din plats ge inte du allt då förtjäna du inte vara med första 11!!!!
    Grund och botten han själv anser att pogba ge inte allt han bara spela över och bestämma över andra fast han själv inte gör nånting på planen. Han gjorde bra ifrån sig senaste på 20min av 2matcher plötslig är han stjärna i laget.
    Hahahahah vilken skämta asså
    Och jag anser inte att Manchester springa tillräcklig som de ska!! Hade de gjort det så hade inte varit när de slarva bort bollen plötslig ser Manchester springa eller när de ska göra mål. annars springa de inte och nu ska säger det är Ole’s taktik snälla ni

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen