post image

Rykten: Pjanic inte intresserad

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen Sport så är Miralem Pjanic inte sugen på att gå till Manchester United. 

Pjanic är en av de många spelare som Juventus ryktas vara redo att erbjuda som delbetalning i ett försök att få Manchester United att släppa Paul Pogba, men tidningen Sport skriver att mittfältaren varken är intresserad av United eller Paris Saint-Germain – som han också länkats med.
Istället sägs han ha siktet inställt på Barcelona.
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

 1. Om en spelare i Juventus skulle få frågan:
  ”Om du skulle bli såld, till vilket lag skulle du helst vilja bli såld till; Barcelona eller Manchester United?”
  Jag undrar om det skulle vara ens EN spelare skulle svara, ”Manchester United” (Cristiano Ronaldo undantagen förstås) ?

  0
  0
  1. Om våra spelare fick frågan ifall dom ville till Juventus så tror jag inte fler än 1, 2 spelare skulle acceptera det. Sluta fucking smutsa ner våran klubb med dina kommentarer! Du kommer med irrelevanta påståenden som om du känner spelarna i Juventus.
   Du påstår att du är en gammal man men det är inte mycket som tyder på det. (Bryr mig inte om din ålder egentligen) men jag tvivlar starkt på att du förstår hur stor klubben Manchester United är. Ännu en gång, visa respekt till klubben!

   0
   0
   1. Jag respekterar klubben lika mycket som du. Inbilla dig inte om nåt annat. Men det som stör mig emellanåt är dessa orimliga artiklar om att utländska (icke brittiska) spelare skulle stå i kö för att lämna en klubb som är lika stor, om inte t.o.m. större meritmässigt än United.
    Bruno spelade för Sporting Lissabon, en klubb som inte vinner någonting. Inte speciellt ofta alla fall. Klart som fan tackar Bruno ja till att spela för en av Englands bästa klubbar som har kravet på sig att vinna, vinna och åter vinna.
    Du fattar kanske lite bättre nu? Spelare som finns i sämre klubbar än United kommer springandes. Men spelare som spelar i klubbar som är lika bra eller t.o.m. bättre, inte lika solklart.

    0
    0
    1. den här klubben e skit just nu o ska skit ha.
     skit ägare. skit spelare o skit tränare.
     ggmu7 leker duktig bara säger “visa respekt för klubben” till andra o grejer lol

     0
     0
     1. Kalla aldrig manchester United för skit din smuts. Vad fan gör du här om du tydligen hatar klubben?!
      Väx upp och bete dig. Jag har mina åsikter om spelare och tränare men jag skulle aldrig kalla manchester united för skit klubb som du gör.

      0
      0
     2. exaaaakt du har din åsikter o jag min o min e: manchester united e inget annat en S K I T K L U B B just nu.

      0
      0
    2. Du stör dig på orimliga artiklar när du själv inte har kommenterat något rimligt på denna sida. Du kommer med massa skit som inte stämmer och hittar på dina egna historier.. Om United vill ha en spelare så får vi den spelaren tro mig.. bara för att det står att vi är intresserade av en spelare och han går till en annan klubb så betyder det inte att vi har försökt och fått ett nej.
     På tal om spelare som kommer från klubbar med “samma meritlista”. Di Maria, Falcao, Zlatan, Swcheinsteiger, Maguire, ja listan kan bli lång. Ta ur huvudet ur arslet, ett tips bara!

     0
     0
     1. Du fattar tydligen inte varför en hel del går till United?
      Det första är förstås att få en möjlighet att vinna något av värde.
      Men det andra som är tydligen ännu viktigare för de flesta spelarna, är mångt och mycket den orimligt höga lönen. Uniteds lön är rätt överlägsen i England.
      Vi kan ta Pogba som bra exempel. Killen vill ju dra till Juventus eller helst till Spanien och Real Madrid. Men är ändå nöjd med livet att inte behöva spela och småskada sig så där lagom mycket fler att slippa bli uttagen. Hans veckopeng påstås ligga runt 4 miljoner kronor. Han har inte gjort många glada det senaste året, men ändå trillar det in runt 200 miljoner kronor från Uniteds löneutbetalningskonto. Visst det drabbar ingen fattig att betala en massa pengar utan att få nånting tillbaka. Sanchez är ett annat exempel. Men han vill spela men får inte för att han är ”skadad” hela tiden.
      Det är nåt allvarligt fel på dig som går runt och fantiserar att alla spelare vill spela för United. Visst halvbra engelsmän som Maguire. Maguire kommer spela i landslaget så länge dom hittar en bättre. Sen är det bye bye.
      Vi kan ta senaste matchen mot Liverpool dör van Dijk åt upp och spottade Maguire upp på läktaren. Van Dijk är en av många spelare som inte ville spela för United när han valde Liverpool. Man kan ju undra varför?
      Jag älskar United.
      Men jag håller ett sunt förhållande till dem. Till skillnad till dårar som du.

      0
      0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen