post image

Rykten: Liverpool leder racet

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Både Manchester United och Liverpool sägs jaga RB Leipzigs anfallare Timo Werner, men enligt The Sun så leder Liverpool racet om tysken. 

Manchester United börjar äntligen få igång sin offensiv efter en höst med brist på fart, kreativitet och framförallt mål. Trion Rashford, Martial och James bör kunna växa till något riktigt bra men man länkas fortfarande med flertalet anfallare inför både januarifönstret och nästa sommar.
En av dessa är RB Leipzigs målfarlige tysk Timo Werner, men The Sun skriver att 23-åringen mer sannolikt kommer signa för Liverpool än för Manchester United.
Enligt rapporten är Liverpool beredda att köpa honom i januari och sedan låna tillbaka honom till Leipzig under resten av säsongen.

Manchester United har även länkas med en rad andra anfallare och offensiva spelare. Erling Braut Håland, Jadon Sancho, Callum Wilson, Lautaro Martinez för att nämna några långsiktiga investeringar och som mer kortsiktiga lösningar har man länkas med Mario Mandzukic, Edinson Cavani och Thomas Müller. Och även Zlatan Ibrahimovic, om nu denne planerar att fortsätta karriären efter LA Galaxy.
Vem tycker ni United ska värva och vem är det som ska petas i sådant fall?
Källa: The Sun

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Är det så konstigt att en tysk spelare helst vill spela i Tyskland i första hand. Och i andra hand spela utomlands i ett lag som tränas av en tysk?
    Jag tror inte detta har så mycket att göra med Ole eller United, utan om Werner hamnar i Liverpool, så beror det helt enkelt på att Klopp finns där.

    2
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen