post image

Rykten: Liverpool bevakar Sancho-situationen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Independent så är Jadon Sancho medveten om Liverpools intresse. Men finanserna kan bli ett problem.

Sancho är Uniteds primära transfermål i sommar, men under veckan har det förekommit rapporter om att Real Madrid gett sig in i racet och nu skriver Independent att Liverpool är intresserade av spelaren. Men eftersom Liverpool tycks missa Timo Werner med anledning av att man vägrat betala hans utköpsklausul på £50 miljoner är det svårt att se hur de ska lyckas betala den förväntade prislappen på omkring £100 miljoner för Sancho.
Enligt rapporten är Manchester United fortfarande favoriter till Sanchos signatur, men Liverpool sägs inte riktigt ha gett upp hoppet om spelaren. Enligt rapporten kommer Sancho kräva Champions League-spel av sin nästa klubb och huruvida United kommer ta en CL-plats är ännu långt ifrån säkert – så tidningen skriver att Liverpool hoppas på att United missar CL och Sancho stannar i Dortmund ännu ett år.
Samtidigt menar tidningen att om Jurgen Klopp ”verkligen vill ha Sancho” så kommer man hitta finanserna till att genomföra affären.
Samtidigt skriver Englands mest trovärdiga källa BBC att Liverpool faktiskt inte ens är intresserade av att signa Timo Werner och att man inte kommer signa någon i sommar.

Källa: The Independent, BBC
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen