post image

Rykten: Lingard sugen på Serie A

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Independent så är Jesse Lingard "väldigt intresserad" av en flytt till Serie A. 

Lingard har inte haft något lyckat år i karriären och är inte ett förstaval för Ole Gunnar Solskjaer – och i och med värvningen av Bruno Fernandes har konkurrensen redan ökat ännu mer för Lingard. United ryktas dessutom ha två andra offensiva mittfältare på önskelistan – Jadon Sancho och Jack Grealish, så frågan är om Lingard har någon framtid i klubben.
Enligt The Independent så har han varit i regelbunden kontakt med Ashley Young och Chris Smalling för att fråga om livet i Italien och tidningen hävdar att han är väldigt intresserad av en flytt till Serie A.
Enligt rapporten är Milan intresserade och kan vara en möjlig destination.

Källa: Independent

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

 1. Björn: Finns ingen chans i helvetet att Lingard förtjänar att spela i United eller England. Nationen är blåsta och likaså United som låtit grabben överleva på högstanivån. En förfärlig fotbollspelare som inte är bra på någonting.

  0
  0
  1. Då förstår jag inte varför han får spela… OGS och Southgate måste vara helt ute och cykla! Du får ringa och säga till dom på skarpen Lopa! På tok för ojämn för min smak… säger inget mer!

   0
   0
   1. Ring och skäll på LvG och José också, de har bidragit generöst till att Lingard har 200+ matcher. Berätta för dem om dina 700 matcher på CL-nivå och hur bra du är, så kommer de nog med en retroaktiv officiell ursäkt till oss alla för Lingards speltid.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen