post image

Rykten: Leicester vill ha Shaw

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Sunday Mirror så vill Leicester värva Luke Shaw, som ersättare till Ben Chilwell. 

Luke Shaws karriär i Manchester United har aldrig riktigt tagit fart och hans utveckling blev inte så som man förutspådde då han köptes från Southampton som en då stor talang sommaren 2014. Shaw har gjort elva framträdanden för Manchester United i ligaspelet denna säsong och konkurrensen från den unga akademiprodukten Brandon Williams blir allt hårdare.
Nu rapporterar The Mirror att Leicester är angelägna om att värva 24-åringen och att man ser honom som en ersättare till Ben Chilwell – Som just nu är starkt länkad med Chelsea.
Källa: Mirror

.
 

Kommentarer till artikeln

16 KOMMENTARER

   1. Jensen: Haha världens bäst betalda vänsterback förtjänar minst sagt kritik. Det är helt sjukt hur blåsta vår ledning är bara….😅😅.. Är det nu någon ska säga ’personangrepp’ m.m…? Fetisen spelar fotboll, och en väldigt liten uppgift är att hålla sin vikt, och inte ens det klarar han av. Det är som att jag vill kolla på TV men hittar inte den röda på-knappen på dosan. Samma typ av uppgift.

    5
    2
 1. Hur mycket skit kan en spelare få igentligen? Jag tycker lätt Lukey e den bästa vänsterbacken united haft sen 90-talet typ, hade han i min fantasy få han fick speltid. Riktig poäng maskin där va han allafall.

  2
  12
  1. Den riktige henning berg: Jag hoppas innerligt att du skojar? Fy…. Jag kan nämna 15 st vänsterbackr i Premier League som är bättre – notera då att han är bäst betald i världens på sin position. Kan nämna 50 vänsterbackar i världen som är bättre. Lägg ner – direkt!

   9
   3
    1. Den Riktige Henning Berg: Robertson, Chilwell, Digne, Mendy, Alonso, Rose, Kolasinac, Bertrand, Zinchenko, van Aanholt, Tierney, Willems, Masuaku.. Där fick du närmre 15 st. Vill du ha fler? Och många på den här listan är skräp, absolut, men samtliga är då fan bättre än fetisen Shaw.

     10
     0
 2. Shaw var lovande, tills Moreno bröt benet av honom under CL-kvalet mot PSV 2014/2015. Det är väldigt synd om honom, att hans karriär blev sämre och sämre efter benbrottet – dels väldigt ojämn, man vet aldrig vad man får ut av honom. Jag tycker att han ska söka lyckan i ett mindre lag och se om han successivt kan bli jämnare och bättre, det får tiden utvisa. Men som sagt, jag har inget emot att se honom lämna. Han är inte den som han var i Southampton längre, så enkelt är det.

  7
  0
 3. Det är nån idiot som använder mitt alias. Samma sak sist då jag hade Xinpei så började nån skriva massa skit under det så jag fick byta till Henning Berg. Nu samma sak igen, jag ger upp fan. Admins?

  0
  3
  1. Du får väl börja med kalla dig för ”den riktiga Xinpei” eller ”den ännu mera riktiga Henning Berg”. Mycket möjligt att din groupie alt follower snor dessa namn också, men det är nånting du får ta. Detta är baksidan att vara superstar.

   3
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen