post image

Rykten: Juve erbjuder två spelare för Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Gazzetta dello Sport så är Juventus villiga att erbjuda två spelare som delbetalning för Paul Pogba. 

Pogba verkar vilja till antingen Real Madrid eller Juventus och hans agent Mino Raiola har återigen varit ute i media och pratat om att Pogba vill spela på den högsta nivån, att United inte erbjuder det och att Italien är som ett andra hem för Pogba osv..

Fransmannen har i praktiken fortfarande två år kvar på kontraktet, men det ryktas allt mer om att United anser att det bästa för alla parter vore att låta honom lämna i sommar och få in en bra hacka på affären för att kunna plocka in ersättare som har en tydligare hunger och vilja att spela för Manchester United.
Nu hävdar Gazzettan att Juventus vill inkludera två spelare som delbetalning i affären - Aaron Ramsey och Adrien Rabiot. Två spelare som Juventus signade på fri transfer förra sommaren och som inte haft någon vidare lyckad säsong i Turin.
United har dock sina identifierade transfermål för mittfältet och varken Ramsey eller Rabiot är en av dem.
The Sun skriver att United nu sänkt sitt Pogba-pris rejält. Förra året ville man ha £180 miljoner. Men med ett utgående kontrakt och en säsong full av skador så söker man nu £100 miljoner och man vill ha situationen utredd innan EM, skriver tidningen.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

  1. Dybala och de Ligt värderas tillsammans till ca £200M.
   Pogba i NUVARANDE form värderas kanske till £80M-£100M.
   Gillar dock iden att de Ligt ersätter Lindelöf. Vi kanske kan ha Lindelöf med som delbetalning plus betala Juve £50M och på det sättet blir vi av med viruset, men förstärker både försvar och anfall?

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen