post image

Rykten: Inter redo att köpa Alexis permanent

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Goal.com så är Inter villiga att erbjuda en mindre summa för att att köpa loss Alexis Sanchez permanent. 

United och Inter kom i veckan överens om att förlänga Alexis lån till dess att Serie A spelats klart senare i sommar, men Goal.com hävdar att Inter kan vara redo att göra chilenarens vistelse permanent. Men bara om United går med på ett reducerat pris – £18 miljoner.
Alexis tid i United har varit katastrofal och klubben hade sannolikt gärna blivit av med lönekostnaden på ca £400 000 i veckan, som spelaren får enligt sitt kontrakt. Så om uppgifterna stämmer så borde United kanske tacka och ta emot dessa £18 miljoner. Eller vad säger ni?

Källa: Goal.com

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

    1. Men att vägra en flytt för hans lön går ned, är vidrigt. Särskilt när han får speltid i klubben han ska gå till. Hårda tag mot skräp som Sanchez, U-23 lagets bänk under resterande kontraktstid. Blir inga reklam kontrakt när man sitter där, möjligen utesluten ur landslaget (svårt att tro) och andra klubbar ser på honom för vad han är – klubb kommer vara den han förtjänar efter vägran. Manchester United konkar inte som klubb bara för man straffar ett rötägg, det blir dyrt men det hade det varit hur som om han vägra lämna.

      0
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen