post image

Rykten: Ighalos beslut efter superkontraktet

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sajten Allnigeriansoccer.com sägs ha svar på vad Odion Ighalos val blir - stanna i Manchester United eller acceptera Shanghais superkontrakt. 

Sky Sports kom igår med uppgifter om att Shanghai Shenhua erbjudit Ighalo ett nytt två års-kontrakt med en lön på galna £400 000 i veckan. Det har pratats om att anfallarens lånekontrakt med United kommer att förlängas – så att han i första hand ska kunna spela klart säsongen med United och det har även pratats om att United vill köpa loss honom permanent, men Shanghai Shenhua försöker nu locka honom med stora slantar för att bli kvar.
Ighalo är ett United-fan sedan barnsben och han lever just nu drömmen. Eller kanske inte precis just nu med tanke på läget, men att det är stort för honom att så plötsligt och så sent i karriären få representera United har han inte gjort någon hemlighet av. Sajten allnigeriansoccer.com – via Manchester Evening News – skriver i en exclusive att 30-åringen redan nu fattat beslut i frågan och han uppges vilja bli kvar i United, trots superlönen från Shanghai.
Om United köper loss Ighalo så tros prislappen hamna på omkring £15 miljoner och han kommer givetvis inte erbjudas en liknande lön av Manchester United.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Bryt kontraktet med Sanchez, betala av Ighalo’s lön med en portion av Sanchez, och dubbla lönen för tre till spelare som blir över av Sanchez lön. Ut med denna j-vla sophögen, äckliga människa. Ighalo förtjänar sin lön, Sanchez borde bli förvisad till U-23 permanent, eller om man lyckas få FIFA att förhandla fram så man kan bryta hans kontrakt helt och hållet. Ut med skräpet.

  0
  0
  1. Om jag fattat det rätt så menar du att Ighalo förtjänar sin lön för att han är ett hardcore unitedfan?
   Man kan inte utgå från det, visst han har gjort mål osv. men vänta till säsongen drar igång igen och då får vi se om han producerar eller inte. Gå för Kane säger jag, där har vi målgaranti.

   0
   0
   1. RealistsadisteN
    Okej så det är bara att han är Unitedfan som gör andra fans gillar honom tror du? Jag tror mer det beror på alla mål han hunnit gjort samt att han beter sig som ett fullblodsproffs både på och vid sidan av planen

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen