post image

Rykten: Han toppar transferlistan

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt en rapport från Goal.com så står Declan Rice högst upp på Manchester Uniteds transferlista och ledningen i klubben sägs vara redo att backa Solskjaer med en stor summa pengar.

Mittfältet är ett av de stora problemområdena i Manchester United och man länkas med flertalet mittfältare inför det kommande årets transferfönster – en av dessa är West Hams engelske landslagsman Declan Rice.
Nu skriver Goal.com att 20-åringen är den spelare Ole Gunnar Solskjaer helst vill ha in på positionen och att man förbereder åtgärder för att signa honom.
Enligt rapporten kommer Rice kosta omkring £80 miljoner att få loss från West Ham, men Manchester Uniteds ledning sägs stå redo med finanserna och vara beredda att backa Solskjaer. En värvning är mest trolig nästa sommar, men kan komma att bli verklighet redan i januari – skriver Goal.

Manchester United har under året som gått tappat både Marouane Fellaini och Ander Herrera, utan att ersätta. Under säsongen så har Paul Pogba varit skadad större delen av hösten och hans framtid är väldigt oviss med fortsatta rykten om både Real Madrid och Juventus. Även Nemanja Matic har dragits med skadeproblem och har dessutom halkat ned i hackordningen.
Så mittfältet består i nuläget av Scott McTominay, Fred och Andreas Pereira. Förstärkningar välkomnas.
Källa: Goal.com

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Vill verkligen ha in honom, hoppades på honom redan i somras. In med honom och Timo Werner nu i vinter.
    På så vis kan vi flytta upp Pogba och hålla Lindgard och Mata borta från start 11an. Werner skulle bidra med massor och minska pressen på Rashford/Martial. Får vi in dessa tror jag vi kan slåss om fjärde platsen.

    4
    2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen