post image

Rykten: Hålands muntliga överenskommelse

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så ser Manchester United ut att förlora racet om Erling Braut Håland, sedan han kommit överens med Juventus om ett kontrakt värt £6.8 miljoner om året. 

Manchester United har under den senaste månaden ryktats vara favoriter till att vinna det hårda racet om Champions League-höstens succéman Erling Braut Håland. Men klubbar som RB Leipzig, Borussia Dortmund och Juventus har också jagat 19-åringen och nu hävdar den italienska tidningen Tuttosport att Håland nått en muntlig överenskommelse med Juventus, om ett kontrakt värt £6.8 miljoner om året.
Tidningen – som är baserad i Turin – hade under fredagen dessa uppgifter på sin framsida. Och man hävdar att Juventus goda relation till Hålands representant Mino Raiola är en stark anledning till att han nu ska ha valt Juve framför andra jagande klubbar.
Sant eller ej återstår att se.. Men hade ni blivit besvikna om Håland inte kom till United?
Källa: Mirror

 
 
 
 
 

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

   1. Håller med och lägga pengarna på mittfältare!!! Påminner annars lite om när man köpte Sanchez som vänsteranfallare fast man redan hade både Rashford och Martial som slogs om speltid där. Lägg pengarna på de positioner som är i störst behov av förstärkning, vilket är mittfält, i alla dess former.

    2
    7
  1. Jag ser inte heller vitsen med att köpa in Håland, när vi redan har Greenwood och Rashford.
   Nej, pengarna ska läggas på 3 nya världsklass mittfältare och 2 försvarare.
   Vill att Pogba stannar trots 3 nya mittfältare.

   4
   1
   1. Tjena Alex!
    Det såg ut som skrivstil här på min mobil, men nu kollade jag datorn och då var det som vanligt. Tillfällig svacka troligen, jag förstår mig inte på sånt här. Trevlig kväll på dig 👍🏽👍🏽

    0
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen