post image

Rykten: Griezmann vill till United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt rykten ifrån Spanien så är Antonine Griezmann trött på Barcelona och vill lämna klubben - med Manchester United som möjlig destination. 

Griezmann var för några år sedan starkt länkad med United som ni säkert minns, men Atletico Madrids dåvarande transferembargo gjorde att han valde att bli kvar i klubben, eftersom de inte hade kunnat ersätta honom.
Det blev istället en transfer till Barcelona ett par år senare, dvs förra sommaren, men debutsäsongen i Barca har inte varit sprakande för fransmannen och det förekom en del flyttrykten tidigare under våren.
Griezmann har fallit i hierarkin och fick nyligen starta på bänken mot sin f.d klubb Atletico Madrid och enligt tidningen Mundo Deportivo så är den nu 29-årige anfallaren redo att utforska alternativ – med United som potentiell klubbadress.
Enligt Manchester Evening News så är Griezmann inget prioriterat transfermål för United i sommar.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Nej tack! Med tanke på att han nobbade oss för att (då) stanna i Atletico vid det tillfället av sympatiska själ med deras kris, så visade han där och då att inte helhjärtat ville till United. Du kan gott stanna i Barca eller dra någon annanstans.
  Dessutom har han gått utför senaste tiden.

  0
  0
 2. NEJ TACK! En allt för begränsad spelare som behöver ha en skräddarsydd roll för att briljera på allvar. Släpande anfallare är han fantastisk som, eller som en av 2 forwards. Den rollen han hade i Atletico och den han haft i landslaget när han varit som bäst. Den rollen spelar inte Barca med och därför har också succén uteblivit. På kanten är han långt ifrån världsklass. Vilken roll skulle han få i united? Nu finns Fernandez OCH Pogba som vill spela centralt högt upp i banan, finns inte plats för Griezmann också. Inte en till prestigevärvning som floppar tack.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen