post image

Rykten: Grealish överens med United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så är Jack Grealish redan överens med Manchester United om de personliga villkoren, inför en sommartransfer. 

Det rapporterades under januarifönstret att United kontaktade Villa för att höra om Grealish tillgänglighet, men fick direkt svaret att han inte var till salu under januari. Men 24-åringen – som sannolikt kommer kallas till det engelska landslaget (debut) nästa månad – har fortsatt länkas starkt med United och han tros vara ett transfermål för sommaren.
Även Manchester City länkas med Grealish, men Goal.com hävdar att han själv föredrar en flytt till Old Trafford. Goal hävdar till och med att spelaren redan är överens med United om de personliga villkoren och att han redan börjat kolla efter hus i området.
Källa: Goal.com

.
 

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

  1. För mig är det enkel mattematik..
   Vill Paul Pogba representera Manchester United finns ingen anledning att sälja en av världens bästa spelare på sin position.
   Vill han inte spela för klubben ska han självklart säljas, då en oinspirerad Pogba bevisligen levererar som om han hade blindtarmsinflammation i bägge fötterna.

   0
   2
  1. De skrev att de personliga villkoren var något som de kommit överens om, inte att han är ”säkrad” och redan köpt av United. Villa kan ställa till med mycket problem, och i slutändan kan det vara en deal som aldrig blir av. Personliga villkor är inte lika med att han är klar för United.

   3
   0
  1. Rashford är 9a så länge vi inte köper in en forward till startelvan.
   Tanken är nog att Grealish ska utgå från vänsterkanten som han även gör i dagens Villa, där vi idag egentligen bara har notoriskt ojämne Martial..
   Ett köp av Grealish borde även innebära att Rashford fortsätter vara lagets ”go to guy”
   när det gäller målskyttet, hittar man ingen vänsterytter av klass är jag dock inte främmande för att Man Utd går all in på en världsklassforward och flyttar ut Rashford på vänsterkanten.
   Som i landslaget..

   1
   2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen