post image

Rykten: Grealish letar hus nära Manchester

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Express så har Jack Grealish hittat ett objekt på bostadsmarknaden i nordvästra England. 

Enligt Express så har Grealish sagt till nära vänner att han hittat ett hus som han planerar att köpa i nordvästra England runt Manchester – något som om det är sant kan ses som en tydlig indikation på att en flytt till United kan vara på gång.
Express skriver att Grealish med stor sannolikhet kommer lämna Villa i sommar oavsett om de lyckas hålla sig kvar i Premier League eller ej, men att klubben inte kommer acceptera lägre bud än £80 miljoner.
Enligt Manchester Evening News är Grealish ett prioriterat transfermål för United, men tidningen menar att ingenting är klart i dagsläget.

Källa: MEN, The Express

Kommentarer till artikeln

10 KOMMENTARER

 1. Nej… Åt skogen med den här överskattade jäveln. Fy helvete heller. Och inte nog med det, sopan hade inte ens med Scholes i sin topp 10-lista bland bästa PL-mittfältarna genom tiderna. Spelare som Gerrard, Lampard, Vieira, Fabregas med flera gick före. Att inte ha med Scholes där visar bara hur otroligt inkompetent man faktiskt är. Usch, iväg med dig. Räcker att man kollade på Aston Villa – Wolves i lördags för att se hur jävla överskattad den här spelaren är.

  0
  0
   1. Ante: Som sagt. Jag skrev ”inte nog med det” och har du läst mina tidigare kommentarer angående honom – innan han rankade – då vet du också att jag är enormt mycket emot den värvningen.

    0
    0
 2. Alltså ska man köpa någon så köper man inte en spelare för 80 miljoner pund från en klubb som åker ur ligan. De kan aldrig ha kvar honom, så dags att sätta hårt mot hårt och erbjuda dem 40-50m £. Säg att de inte tar 40-50, ska de förstöra han karriär där han är i sina bästa år? Skulle inte tro det, 80m£ är för hög summa från ett lag som åker ur, bättre lägga pengarna på en billigare för att sedan gå all-in på Sancho.

  0
  0
  1. Håller med dig Claes.
   Den ”gamla” United hade nog pungat ut allt vad Aston Villa hade krävt.
   Dagens United slänger inte pengar lika lätt (beror förstås till stor del av Corona).
   Återstår att se vad Herr Grealish själv tycker om detta.
   Vill han till varje pris lämna sin barndomsklubb, då kommer han göra det.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen