post image

Rykten: Fernandes vill lämna United – länkas med spanska storklubben

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt rykten från Spanien så försöker Jorge Mendes placera Bruno Fernandes i Barcelona. 

Bruno Fernandes var nästan overkligt viktig för United under sin första en och en halv säsong i klubben, men den här säsongen har hans standard sjunkit något. Och enligt den spanska tidningen El Nacional så är Fernandes en av spelarna som inte längre känner att han vill vara kvar i Manchester United.

Enligt tidningen har värvningen av Ronaldo gjort Fernandes frustrerad. Fernandes har hamnat i skuggan av sin landsman, likt i Portugals landslag. Och managerbytet har inte heller gynnat Bruno, menar tidningen. Under Solskjaer var han untouchable, men är inte lika självklar under Rangnick i rådande form.

En Nacional skriver att superagenten Jorge Mendes nu försöker placera Bruno i Barcelona. (Bruno representeras inte officiellt av Mendes dock).

Källan är inte av det mest trovärdiga slaget, så ryktet kan säkert tas med en nypa salt. Men visst är det väl så att Fernandes inte trivs lika bra med tillvaron som förra säsongen - av en rad anledningar.

I höstas ryktades det mycket om att Bruno var nära att signa ett nytt förbättrat kontrakt med United. Det gjorde han aldrig och dessa rykten har sedan dess försvunnit. Hans nuvarande kontrakt går dock ut 2025 och United har option om ytterligare ett år så i det här fallet är det klubben som sitter på makten. Men om Bruno inte skulle vilja vara kvar så vore det ju onekligen ett problem.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Pasen,

   La Liga har något som även PL borde se till att ha. Och det är ett lönetaksysyem.
   Nu kan jag inte beloppet som lönetaket är på, men Barcelona har maxat det och detta utan Dani Alves och Ferran Torres löner.
   Så Barcelona rear ut sina spelare för fullt nu för att ha råd skaffa nya. Tydligen är Coutinho på väg till Aston Villa på lån. AV är redan idag ett bra lag, så om Coutinho kommer i någorlunda närhet av sitt spel som han var i Liverpool, då kommer AV bli ett hot om topp 6 placeringarna.

   3
   0
   1. Jag är fullt medveten om lönetaket och strukturen i La Liga. Jag har bara väldigt svårt att se hur dom ska kunna kapa sina kostnader så mycket när dom redan värvat in nya spelare och även har Morata på ingång. Visst finns det en del spelare som fortfarande sitter på sjuka löner t ex coutinho, dembele. Kan inte heller siffrorna exakt eftersom det är olika för olika klubbar om jag fattat allt rätt. Barca var ju tvungna att skära ner sina spelarlöner med 181 miljoner euro. Och har ju en ekonomi som är sämre än Greklands. Hur dom skulle trolla fram en övergångssumma samt plocka in Bruno i det bygget känns bara som en fantasi. Men vem vet. Sjukare saker har ju hänt inom fotbollen 😋

    3
    0
    1. Barcelona får nog finna i sig att nöja sig med att komma topp fyra i La Liga i några år till. Och kanske vinna Europa League. Deras situation påminner rätt mycket med Uniteds, de stora titlarna får vänta tills man har fått ordning på klubben. Nu har inte United ekonomiska problem men om United fortsätter med att betala överlöner bara för att få spelarna stanna, vet man aldrig hur det kan se ut om 10 år.

     2
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen