post image

Rykten: Eriksen inte intresserad

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt skvallret så förväntas Christian Eriksen nobba eventuella erbjudanden från Manchester United och istället vänta ut kontraktet. 

Christian Eriksen ser ut att vara på väg bort från Tottenham. Han tycks inte vilja förlänga kontraktet med klubben och det nuvarande kontraktet går ut till sommaren. Spurs ordförande Daniel Levy sa i förra veckan att man inte är rädda för att sälja spelare till rivaler i Premier League och enligt ryktena är Manchester United hoppfulla om att kunna värva dansken för omkring £20 miljoner i januari.
Det är förvisso rykten utan speciellt mycket substans. Även om Eriksens kvalitéer är precis vad United behöver för att komma till bukt med sin brist på kreativitet.
United länkades med Eriksen även i somras, men sägs då ha valt att lämna bordet eftersom man ganska fort förstod att han hade siktet inställt på La Liga. Och enligt Daily Star så har hans inställning inte ändrats. Tidningen skriver att han inte heller nu är intresserad av att flytta till United. Istället vill han avvakta och se om Real Madrid eller annan intressant klubb kommer med ett erbjudande.
Från och med januari får Eriksen föra samtal med klubbar i utlandet. Och enligt rapporten vet han att det kloka vore att vänta ut kontraktet med Spurs då erbjudandena skulle vara fler i sommar, eftersom han då är fri agent. Och eftersom han vet att ett bättre kontrakt skulle kunna förhandlas – med sign on -bonusar etc – om klubbar i fråga slipper transfersumma.
Källa: Mirror, Daily Star

.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen