post image

Rykten: Emre Can säger ja till United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den italienska tidningen Tuttosport så är inte historian med Liverpool ett hinder för Emre Can - som sägs vara "angelägen" om att få till en flytt till Manchester United. 

Manchester United länkas med både den ena och den andre spelaren inför det kommande transferfönstret och en spelare man kopplats ihop med på sistone är Juventus mittfältare Emre Can – som halkat ned i hackordningen i laget under nya managern Maurizio Sarri.
Ett problem för kanske både spelare och fans med en värvning av Emre Can är att han tidigare spelat för ärkerivalen Liverpool. Den Turinbaserade tidningen Tuttosport skriver dock att den 25-årige tysken inte ser det som något problem och att han är ”angelägen” om att få transfern att ske.

Can sa nyligen i en intervju att han inte är nöjd med sin situation i Juventus.
"Jag är inte lycklig i Juventus just nu. Jag spelar inte mycket. Förra säsongen spelade jag mycket. Speciellt i viktiga matcher och då spelade jag också bra. Den här säsongen har jag inte fått chansen, men jag tror att jag kommer få fler chanser nu."
Andra mittfältare United länkas med är Declan Rice, Sean Longstaff, James Maddison och Saul Niguez.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Värvar man Emre Can visar det bara att det finns ingen heder kvar i klubben.
    Det är rivaliteten mellan United och Liverpool som får oss fans leva åtminstone två gånger per år. Hur skulle denna rivalitet se ut, om vi värvar från varandra? Nej, även jag drömmer om att Klopp skulle ändra sig och lämna Liverpool får Uniteds skull, så vill jag innerst inne att våra spelare och våra fd spelare är United och vice versa.
    Michael Owen kommer alltid vara en Judas för de flesta Liverpool fans. Men var inte SAFs värvning av honom för att visa att vi kunde, men vi behövde inte? Vad jag minns så gjorde inte Owen nån större skillnad i vårt spel. Några lyckade inhopp och avgörande mål bla mot City. Men sen då?

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen