post image

Rykten: City fattar beslut om Messi

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Barcelona skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen Sport så har Manchester City beslutat sig för att inte återuppta jakten på Lionel Messi i sommar. 

Det var en cirkus kring Messi förra sommaren. Han ville lämna Barcelona och Manchester City sågs som den absolut mest troliga destinationen, men argentinaren blev i slutändan kvar i Barcelona mot sin vilja.

Saker och ting har dock förändrats drastiskt i Barcelona sedan förra sommaren. Klubbpresidenten  Josep Maria Bartome har ersatts av Joan Laporta och Ronald Koeman är numera manager. Och Messi tros nu vara öppen för att fortsatta i klubben bortom sommarens fönster, då hans kontrakt löper ut.

Enligt rapporten så anser City att det inte är lönt att återuppta jakten på världsstjärnan då man tror och förväntar sig att han kommer att förlänga kontraktet med Barcelona efter sommaren. Istället har man beslutat om att satsa helhjärtat på en långsiktig ersätter till Sergio Aguero, som kommer lämna klubben på fri transfer i sommar.

Spelaren som toppar Citys önskelista är givetvis Erling Håland, men om man skulle missa norrmannen till någon av alla de andra storklubbarna som också jagar honom så sägs man se Romelu Lukaku och Harry Kane som tänkbara alternativ.

 

Källa: Express

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Paris Saint-Germain
Tottenham
Borussia Dortmund
Barcelona
Borussia Dortmund
Tottenham
Tottenham
Chelsea
Manchester City
Barcelona
Borussia Dortmund
Manchester City
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen