post image

Rykten: Chelsea inleder samtal

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så har Chelsea tagit ett första steg för att sätta sig i position för att signa Jadon Sancho i sommar. 

Sancho förväntas lämna Borussia Dortmund i sommar och många klubbar förväntas slåss om hans signatur. Enligt en rapport ifrån Sky Sports i förra veckan så är sex av Europas största klubbar just nu intresserade av att signa 19-åringen. Barcelona, Bayern München, Manchester City, Liverpool, Chelsea och Manchester United.
Nu skriver Daily Mail att Chelsea tagit initiativ och inlett samtal med Sanchos representanter i hopp om att kunna övertala honom om att välja Stamford Bridge. Detta trots att man gjort klart med värvningen av Ajax-wingern Hakim Ziyech.
 

Sancho - som faktiskt är Chelsea-fan sedan barnsben - har denna säsong redan gjort 13 mål och 13 assist på 20 framträdanden.
Sancho tros tillsammans med Jack Grealish och James Maddison vara Manchester Uniteds primära transfermål för sommarens fönster och det har förekommit många rykten om att man ligger bra till för att signa honom.
Källa: Mirror, Daily Mail

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Nu finns det helt andra rykten som säger att Klopp har försprång med Sancho med hans goda kontakter med klubben, och arr Sancho påstås ungås rent privat med Alexander Arnold. Men detta är också rykten.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen