post image

Rykten: Chelsea förbereder Henderson-bud

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Sun så är Chelsea redo att betala stora pengar för Dean Henderson. 

Henderson imponerar för Sheffield United, dit han är utlånad för andra säsongen i rad. Nåja kanske inte går, då han släppte in tre bollar mot Newcastle. Men för det mesta hyllas han för sina insatser.
Samtidigt blir misstagen allt fler från David De Gea i Manchester United och många vill se Henderson få en ärlig chans att utmana De Gea om platsen som förstamålvakten förr eller senare.
The Sun skriver dock att Chelsea ser en öppning att försöka snärja 23-åringen och att man är redo att testa med ett bud på upp till £50 miljoner.
United lär dock hålla hårt i Henderson och Solskjaer sa nyligen att han kommer vara förstamålvakt i United i framtiden.
”Dean har fattat en del väldigt bra beslut under åren och han har utvecklas väldigt mycket. Vi tittar på det gällande var han kommer vara nästa säsong, men inget har beslutats ännu. Den här säsongen har varit ännu en stor erfarenhet för honom. Han har förbättrat sina chanser med sina framträdanden och bevisat att han kommer bli både Englands och Manchester Uniteds No. 1 vid någon punkt.”

Källa: The Mirror, The Sun

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Om inte Ole ger Dean Henderson vissa garantier att få stå x antal PL matcher varje säsong och samtliga matcher i inhemska cuperna, tror inte jag att Henderson vill komma tillbaka. Varför lämna en säker nummer ett plats för att sitta på bänken i en klubb som i dagsläget är bara snäppet bättre?
  Så bra målvakt är inte de Gea längre för att han ska vara 100% given i ett lag som United. Kanske göra en växling, de Gea till Sheffield och Henderson till Manchester?

  0
  0
  1. Det fattar även jag att United inte kommer släppa honom till Chelsea ”bara så där”.
   Men om Henderson inte vill komma tillbaka till United för att bara sitta på bänken för att se från sidan när de Gea klantar till ett antal matcher per säsong och trots detta inte får en bättre chans än Romero har fått hittills.
   Jag tror inte heller han kommer bli förstekeeper i England så länge han spelar med U23 och reserverna. Svår dilemma för Ole helt klart att ha en så pass duktig målvakt utlånad till en konkurrent.

   0
   0
 2. Vi har ett intressant dilemma framför oss gällande målvaktspositionen. De Gea har ju signat på ett nytt kontrakt. Osäljbar i nuläget i min mening just pga det. Lite liknande situation som med Sanchez där.
  Henderson ör kanske PL’s bästa målvakt den här säsongen. Har man råd att släppa iväg honom ett år till? Vill han?
  Läste någonstans under sommarhalvåret om att han påstår sig älska Man United och att han är att fan ändå in i blodet. Hans högsta önskan i livet skulle i artikeln påstås vara att bli första keeper i United. Om det fortfarande stämmer kanske han ännu vill vänta.

  0
  0
  1. Skipper,
   Bara och hoppas att Henderson vill spela ytterligare ett år i Sheffield U och sedan om ett år, efter EM komma hem för att på riktigt och på lika villkor fajta med de Gea om förstekeeperplatsen.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen