post image

Rykten: Can fri att lämna

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United sägs vara intresserade av att signa Emre Can i januari, men enligt ryktena så finns konkurrens från andra storklubbar. 

En kontroversiell övergång kan vara på tapeten – Emre Can till Manchester United. I alla fall om man ska tro ryktena. Det hör inte till vanligheterna att spelare väljer att representera både Liverpool och Manchester United under sin karriär, men Emre Can har svårt att ta plats under Maurizio Sarri i Juventus och Tuttosport rapporterar nu att tysken kommer tillåtas lämna klubben i januari.
Enligt rapporten så är Manchester United en av klubbarna som är intresserade av Can, men konkurrensen är tuff då även Bayern München och Paris Saint-Germain ska vara ute efter hans signatur.

United behöver förstärka på mittfältet sedan man under det senaste året tappat både Marouane Fellaini och Ander Herrera och även om Scott McTominay och Fred börjat se ut som en stark mittfältsduo så förväntas man värva in nya spelare på positionen.
Och inte att förglömma - Paul Pogbas framtid är fortfarande högst oviss.
Ryktet om Emre Can kanske får tas med en nypa salt dock. Dels pga av hans Liverpool-bakgrund och dels för att Ole Gunnar Solskjaer ändå verkar vilja prioritera engelska spelare. Och United har länkats med många engelska mittfältare. James Maddison, Declan Rice och Sean Longstaff för att nämna några.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Varför ska vi vilja ha en spelare som inte ens platsade i Leverpööl? I helsike heller. Han sög där och han suger rent allmänt. Ryker Pogba så ska ersättaren åtminstone täcka den potential som han har.

  2
  3
  1. Håller fullständigt med Patrik83,
   Varför sikta på en spelare som inte fick så mycket speltid med Liverpool att försöka få spelaren att bli en av nyckelspelare hos oss? Är vi verkligen ett B-lag som väljer alla tillgängliga spelare som finns för ute, bara för att höja en aning av dagens United.
   Jag anser att jag har sett tillräckligt mycket av Emre Can, både i Liverpool och i Juventus, samt i tyska landslaget, att vara helt säker på att han inte skulle tillföra nämnvärt mycket. Vi ska välja spelare utifrån som gör skillnad. Annars kan vi lika gärna välja spelare från akademin.

   3
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen