post image

Rykten: Bologna erbjuder Zlatan kontrakt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den italienska tidningen Corriere dello Sport så har Bologna gett sig in i racet om Zlatan Ibrahimovic signatur...

Vad Zlatan ska hitta på härnäst är fortfarande oklart – stanna i MLS, återvända till Europa eller sluta med fotbollen. Zlatan sa själv så sent som förra månaden att han anser sig själv hålla på den högsta nivån och att han skulle leverera i Europas bästa ligor om han återvände, trots att han nu är 38 år gammal.
Nu skriver Corriere dello Sport att Bologna har gett sig in i racet. Enligt rapporten har klubbens president Joey Saputo gett klartecken om att erbjuda Zlatan ett kontrakt värt hela £6,9 miljoner.

Även Manchester United har som bekant ryktas överväga att försöka hämta tillbaka Zlatan, som ju gjorde succé under sin tid i klubben. Åtminstone fram till slutet av hans första säsong, då den där knäskadan i matchen mot Anderlecht ställde till det och satte stopp för karriären i England.
TuttoMercatoWeb skrev i går att United tagit kontakt med Zlatan för att känna på möjligheterna. Enligt rapporten får det dock ses som osannolikt att han kommer återvända till United. Men någon form av samtal ska ha förekommit, menade tidningen.
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen