post image

Rykten: Bale nära United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Sun så kommer Gareth Bale att hamna i Manchester United - antingen i januari eller nästa sommar. 

Manchester United har länkats med Gareth Bale sedan åren i Tottenham och det är allmänt känt att man försökt värva honom vid flera tillfällen – men inte haft någon framgång i försöken att locka honom till Old Trafford. I somras fanns dock möjligheten att göra det, men man gjorde då inte slag i saken.
Bale var i somras mycket nära en övergång till den kinesiska ligan på ett kontrakt värt £1 miljon i veckan, men Real blockade övergången i sista sekund genom att kräva en transfersumma – trots att Zidane klargjort att Bale inte fanns med i hans planer. Enligt The Sun gjorde man detta eftersom man kände och fortfarande känner sig säkra på att just Manchester United vill ha Bale, trots allt..

Tidningen skriver att Bale kan bli aktuell för United redan nu i januari och om det inte sker då så blir det till sommaren. Vidare hävdar tidningen att Real kommer försöka inkludera Paul Pogba i en sådan affär och att Bale blir någon sorts delbetalning. Ja vi har hört det förr..
Bale har i dag ett kontrakt med en veckolön på ca £650 000 och enligt rapporten är han redo att sänka sin lön för att få en ny chans utanför Real Madrid.
Källa: The Sun

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen