post image

Rykten: Arsenal tar kontakt med Aguero

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Arsenal skickade direkt till din email.

Enligt blaskan The Sun så är Arsenal den senaste i raden av klubbar som visat intresse för att signa Sergio Aguero på fri transfer i sommar. 

Sergio Aguero lät nyligen meddela att han kommer lämna Manchester City efter tio framgångsrika år i klubben, då hans kontrakt går ut i sommar.

Argentinaren är Manchester Citys bästa målgörare genom tiderna med 257 fullträffar på 384 framträdanden och eftersom han faktiskt bara är 32 år, så har han sannolikt många mål kvar i kroppen och ett antal år till att ge på den högsta nivån.

Nu ryktas det om att storklubbarna radar upp sig med erbjudanden och den senaste klubben att ta kontakt med spelares läger ska enligt The Sun vara Arsenal.

Den mest troliga destinationen för Aguero är sannolikt Barcelona. Alternativt Paris Saint-Germain. Transferexperten Fabrizio Romano gav igår en uppdatering om läget och enligt honom är varken Chelsea eller Juventus riktigt med i racet just nu. Och rykten om en kontroversiell övergång till Manchester United är enligt Fabrizio ”100% fake”.

”Barcelona har öppnat samtal och ser honom som ett alternativ (Depay är också på listan). PSG har frågat om lönekrav. Juventus och Chelsea har i detta nu andra prioriteringar. Manchester United-ryktena är 100% fake” skrev han på sin Twitter.

 

 

Källa. The Sun

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Arsenal senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Paris Saint-Germain
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Chelsea
Bayern München
Chelsea
Arsenal
Chelsea
Chelsea
Juventus
Barcelona
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen