post image

Rykten: Alexis som delbetalning

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så kan Manchester United erbjuda Alexis Sanchez som en del av en Sancho-affär. 

Jadon Sancho är Uniteds primära transfermål för det stundande fönstret, men Dortmund förväntas kräva minst £100 miljoner för 20-åringen och frågan är om ens en rik klubb som United kan betala den typen av jättesummor i det rådande ekonomiska klimatet. Men den spanska tidningen Mundo Deportivo hävdar att United har erbjudit Alexis Sanchez som delbetalning för Sancho för att få ned summan.
I Italien förekommer andra rykten om Alexis. Tidningen Tuttosport skriver att Inter överväger att förlänga chilenarens lån en säsong till.

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Claes,
  Du läser väl detta.
  Om Dortmund skulle acceptera Sanchez som delbetalning för Sancho, skulle jag kalla det för årtusendets affär i alla kategorier!
  Vi får in en världstalang med ljus framtid med en normal lönenivå.
  Vi blir av med en fd talang (det får man ändå ge Sanchez) med mörkare framtid och megalönen försvinner från Uniteds lönekonto.
  Frågan om Sanchez ens är värd £10M idag?
  Ge fanskapet gratis till Dortmund.

  0
  0
   1. Nja… i nuläget kan det inte finnas en enda klubb i världen som betalar den megalönen.. ovasett hur rik klubb. Lån och halva lön är det bästa vi kan hoppas på eller att han själv går ner i lön och byter klubb

    0
    0
  1. Rodnade lite när det verkar som om det är mig du vänder dig till, Jensen? Låter som om du har varit i mitt huvud och rotat runt då jag inte kunde sagt det bättre själv, men jag är rädd att Dortmund kommer sluta att ta oss på allvar om man försöker virka in Sanchez i denna dealen. 100% att de inte kommer vilja betala den lönen han har just nu.
   Jag hoppas på Newcastle övertagande och att man säljer honom dit, de kommer vilja ha några stora namn och de kommer ha råd med lönen.

   0
   0
   1. Claes, det är inte ”som om det är mig du vänder dig till”, utan jag har läst om din hat-kärlek till Sanchez och din högsta önskan är att han lämnar United asap.
    Jag håller med att Sanchez är en fiasko i United. Grejen är bara att han var bra i Udinese, Barcelona och i Arsenal. Sen när han kom till United gick det åt helvetet på en gång. Undrar om det är bara Sanchez fel eller att United inte är rätt klubb för honom, förutom lönen?
    Sanchez via sin agent lyckades förhandla fram till en veckolön på ca 5 miljoner kronor fram till sommaren 2022. När Ed &Co var så korkade att gå med om detta, då får Ed & Co ta konsekvenserna.
    Mitt förslag är att köpa ut Sanchez redan idag och låta honom sen gå gratis vart han vill.

    0
    0
    1. Precis som Di Maria så är detta inte klubben för honom. De första rapporterna om Sanchez på Carrington sade allt, han satt själv och åt själv.
     Han har aldrig velat göra ett avtryck i United lika mycket som han har velat tjäna pengar. Kan tänka mig att detta var ett utav skälen också som Arse-nal släppte honom. Hans lön innebär ett stopp av två-tre nya spelares löner kombinerat. Äckligt hur en skadad spelare kan tjäna denna summan, särskilt när Martial och Rashford har hälften av hans lön. Nu om något under Corona tider så borde det vara tillåtet av bryta kontrakt med spelare som är en belastning på klubbens ekonomi. J-vla fjanterier med Sanchez. Nog är nog.
     Kan inte ens vädra mitt hat emot denna spelaren och hur mycket hans lön ställer till det för United, det går alltid överstyr. Detta är jag när jag försöker tygla mig själv gällade Sanchez.

     0
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen