post image

Rykten: £160 miljoner på Grealish OCH Maddison

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så planerar Manchester United en dubbelvärvning av den spännande mittfältsduon Jack Grealish och James Maddison. 

Paul Pogba förväntas lämna United i sommar och man förväntas få in omkring £160 miljoner – om mittfältaren nu får sin vilja igenom och säljs.. Enligt The Sun så kommer den försäljningssumman direkt återinvesteras i truppen och tidningen menar att man kommer försöka värva både Jack Grealish och James Maddison.
Båda spelarna har länge varit länkade med United, men The Sun påstår att man vill ha båda spelarna. Inte bara en av dem. Och att man är redo att lägga £90 miljoner på Maddison och omkring £70 miljoner på Grealish. Maddison sitter i diskussioner med Leicester om en förlängning, men United är enligt tidningen redo att erbjuda honom en lön på £200 000 i veckan och prospektet att spela med sin gode vän Jack Grealish.

Grealish förväntas bli lättare att få, även om han varit i Aston Villa sedan sex års ålder och i daggläget har kontrakt med klubben till 2023. Han har även länkats med Manchester City och de spanska jättarna Barcelona och Real Madrid, men den f.d Aston Villa och Chelsea-anfallaren Tony Cascarino tror att han hamnar i United i sommar.
"Jag tror att en rad klubbar kan värva Jack. Men jag tror han kommer gå till Manchester United för jag tror att de kommer gå hårdast för att få honom. United kommer nu att ge sig in med en slägga i jakten på vissa av sina transfermål och jag tror att Jack kommer vara en av dem."
 
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Maddison hade varit en bra ersättare till Pogba, ifall Pogba säljs är det spelaren att gå efter. Personligen så gillar jag Grealish mycket, men känns inte som en värvning vi behöver.
   Med maddison så har vi 4 bra mittfältare i form av Bruno, fred, mctominay och maddison. Värvar vi en till mittfältare så ska det vara en stjärn spelare som går in direkt och levererar.
   Annars behöver vi verkligen en höger ytter, forward.

   3
   67

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen