post image

RvP: Det är inte läge att le just nu Ole

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Robin van Persie vill se Ole Gunnar Solskjaer arg och inte leende efter en förlust som den mot Arsenal i går på Emirates.

United gjorde en bedrövlig insats mot Arsenal och förlorade med 2-0 på Emirates. Det är ofta melodin med United just nu – ett steg framåt två steg bakåt. Ole Gunnar Solskjaer tycks vara en hygglig kille som har omklädningsrummet på sin sida, men Robin van Persie efterlyser en mörkare sida hos norrmannen.
”Ole låter som en riktigt schysst kille. Men jag hade velat se honom lite argare ibland. Det är en del av hans jobb också. Jag ser honom le nu. Efter en match som den här.. och det är inte rätt läge att le just nu” sa Van Persie i BT Sport-studion efter matchen.
Källa: MEN

.
 
 

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

  1. Eftersom vi inte är i omklädnadsrummet, vet vi inte hur det låter där. Jag hoppas verkligen att han där arbetar med alla känslorna, kanske främst ilska, när det ser ut som igår.
   En bra egenskap är att inte ta fram ilskan officiellt. Särskilt eftersom den ska (internt) handla om vem/vilka han är jävligt besviken på.

   5
   9
 1. Han kanske visar lite känslor i omklädningsrummet, men när han pratar öppet i media om att spelare som Matic och Fred gjorde bra ifrån sig och att han är glad om dom håller den nivån då är det nåt fel!

  9
  2
  1. Håller med. Om han är nöjd med vad dom presterade igår (och det får man ju faktiskt utgå ifrån att han är eftersom han säger så) och om det är nivån som krävs för att spela i dagens United så blir man faktiskt mörkrädd.
   Då är inte ambitionerna speciellt höga.

   5
   1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen