post image

RvP: Den anfallaren vill jag se i United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Robin van Persie förklarar vilken anfallare han anser att Manchester United bör försöka värva under sommarens transferfönster. 

Manchester United förväntas köpa en anfallare i sommar, men vem det blir är i dagsläget oklart. Under januarifönstret länkades man med Edinson Cavani, men han blev kvar i PSG. Hans egen preferens är dock Atletico Madrid och hade inte PSG krävt £25 miljoner för att släppa honom i januari så hade han sannolikt spelat för Atletico nu.
Hans kontrakt går dock ut i sommar och han förväntas då lämna PSG på fri transfer och även om Atletico är den troliga destinationen så anser Robin van Persie att United bör försöka locka honom till Old Trafford.

"Edinson Cavani. Jag hade definitivt gått för Cavani" svarade van Persie på frågan om vilken anfallare han anser att United bör värva i sommar. "Han är väldigt fit, han är en bevisad målgörare, en målmaskin. Han har bevisat sig i Napoli, PSG och Uruguay."
"Om han startar så ger han dig 25 mål på en säsong. Jag har sett honom spela. Jag har spelat emot honom och han är en riktig målgörare. Han lever för att göra mål, så jag hade försökt få honom."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

  1. Cavani är tyvärr för gammal ,men sedan så är det inget snack om att han är en bra anfallsspelare men United behöver satsa på en yngre förmåga som vi kan ha nytta av i tio år istället för 2 …

    2
    2
  2. Varför inte både Rashford och Greenwood är unga och kan nog dra nytta av någon äldre rutinerad herre med rätt attityd. Han håller 1-2 år och vi slipper transfersumman. Ett låg måate ha en mix och även innehålla äldre spelare. Men många här verkar tro att man kan ha en snittålder på 20 och då löser sig allt. Sen kan jag väl tycka att många av de yngre i klubben aldrig tar det där sista steget (förutom Rashford). Beror det på kassa coacher eller spelarnas ovilja att träna stenhårt för att utvecklas o bli bäst. McT är en som trots begränsad talang verkar ge allt. När de andra instamupparna lägger upp festbilder lägger han upp träningsbilder. Mer sån inställning,tack!

    4
    0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen