post image

Ruben Neves roll i De Jongs eventuella transfer

Skriven av: admin
Publicerad 2022-05-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror kan Ruben Neves komma att spela en avgörande roll i huruvida Frenkie de Jong blir kvar i Barcelona. 

De Jong sägs toppa Erik ten Hags önskelista inför sommarfönstret, men en affär kan bli komplicerad. Dels har det rapporterats att det är viktigt med Champions League-fotboll för De Jong – något som United inte kan erbjuda. Och dels har det rapporterats att De Jong – som redan är i sin drömklubb Barcelona – informerat klubben om att hans preferens är att stanna.

Men det har också rapporterats att Barcelona är öppna för att sälja spelaren. The Mirror skriver att man är intresserade av att signa Ruben Neves – en spelare som United också länkats länge med – men att De Jong måste offras för att Barca ska kunna signa Neves.

Barcelona-direktören Mateu Alemany säger:

"Vi har inte fattat några beslut gällande truppen. Frenkie är en kvalitetspelare och väldigt viktig. Vi måste förhålla oss till Financial Fair Play och den situation vi ärvt av klubben. Vi måste vara tålmodiga. Men vi är tydliga med att vi måste förstärka laget. Det är nödvändigt och vi vill konkurrera om titlar nästa säsong."

Mirror skriver vidare att Neves preferens är att stanna i Premier League och att han redan har många erbjudanden. Dock inget från Manchester United.

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen