post image

Roy Keane: Managern har inte skött det här snyggt

Skriven av: admin
Publicerad 2022-11-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Roy Keane pratar om Cristiano Ronaldos avslut med Manchester United. 

Cristiano Ronaldo har nu lämnat Manchester United efter att man igår gemensamt enats om att bryta kontraktet och Roy Keane har nu sagt sitt om saken:

”Jag tycker inte det skötts bra av managern. Jag tror det varit en väldigt svår situation, men jag tycker inte managern ser bra ut i slutändan. Folk kanske hävdar att han gjort en markering. Man behöver behandla världsklasspelare annorlunda. Den här idén om att alla ska ha samma behandling, så är det inte.”

 

"Jag tror det varit på tapeten de senaste månaderna och intervjun var droppen som fick bägaren att rinna över. Men sånt är livet. Manchester United är en fantastiskt klubb och Cristiano Ronaldo är en fantastisk spelare."

"Det är som en skilsmässa, slutet på en relation. Jag vet hur det känns. Man går skilda vägar, livet går vidare för Man United. Han borde antagligen ha lämnat klubben i somras - om det så var klubbens eller spelarens fel så skulle det aldrig ske."

"Den nya managern hade aldrig tänkt spela honom och man kan inte ha Ronaldo som en avbytare eller spelare i frysboxen. Det är bara inte rätt. Det är sorgligt, men sånt här händer. Det här är bättre för alla. Man vill inte att sånt här drar över på andra halvan av säsongen. Ronaldo hade uppenbarligen tappat tålamodet och han visste att han inte skulle vara en regelbunden startspelare."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen