post image

Rooney: Van Gaal skrämde mig

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Wayne Rooney berättar om sitt första skrämmande möte med Louis Van Gaal. 

Van Gaal tog över United efter Moyes sommaren 2014 och hade sedan två inte helt friktionsfria säsonger i klubben. Holländarens spelstil gick aldrig hem hos fansen, men han avslutade uppdraget med en FA Cup-titel innan han direkt efter finalen på Wembley meddelades att han fått sparken.
Van Gaal har alltid haft ett rykte om sig att vara en skrämmande figur och Wayne Rooney – som sedermera blev kapten under holländaren – berättar om det första mötet med sin då nya manager.
“Louis sa att han ville prata med alla spelare enskilt. Det var första gången jag träffade honom. När jag gick in på hans kontor så satt han där med Giggsy. Det var betryggande, men Louis själv var väldigt skrämmande. Han har sitt rykte som manager och rent fysiskt så är han väldigt lång – och vad som gjorde det mer obehagligt var att han satte sig väldigt nära mig. Och då menar jag riktigt nära!”
“Sedan började han bomba mig med frågor. Vilken skola jag gått på, om mina föräldrar, var jag religiös osv. Jag klarade av alla frågorna, men jag tyckte att hans närvaro så märkligt nära mig var väldigt skrämmande.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen