post image

Rooney: Så hade jag spelat Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Wayne Rooney förklarar var han helst vill se Paul Pogba spela - i en Frank Lampard-liknande roll på mittfältet. 

Pogba är alltid ett flitigt diskuterat ämne. Är det inte hans framtid det spekuleras kring så pratas det om vilken position han ska spelas i för att bäst komma till sin rätt. Och Wayne Rooney har den saken klar för sig.
”Jag hade älskat att se Paul Pogba spela djupare och sedan attackera boxen exakt när bollen spelas ut på kanten. Han hade gjort fler mål och med sina fötter och sin atletiska byggnad så hade han varit en absolut mardröm. Jag hade spelat honom i den rollen – han hade kunnat bli otrolig där.”
”Frank Lampard-typen (är en mardröm). Den typen av mittfältare som springer förbi dig. När bollen spelades ut på kanten så visste man att Frank skulle sätta fart mot och in in i boxen och han var en av de där spelarna som Fergie (Sir Alex) alltid sa ”den här spelaren är inte ett enmansjobb.”
”Han sa så om en del spelare man inte kanske trodde. Stephen Ireland var en, Jermaine Jenas en annan – bara för att de var villiga att ta löpningar igenom ditt mittfält och med den typen av spelare så skiftar det från den centrala mittfältaren till mittbackens ansvar. Brister laget i koncentration bara lite just då så kommer de bästa – som Lampard – att straffa dig.”

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen