post image

Rooney om att möta United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Wayne Rooney säger att det blir en stor kväll att ställas mot sin f.d och numera formstarka klubb i FA Cupens femte omgång. 

I morgon tar Derby emot Manchester United på Pride Park och det är ett Derby med en Wayne Rooney som spelande coach, sedan januari då han gjorde flytten tillbaka till England från USA och MLS.
Rooney – som mellan 2004 – 2017 radade upp framgångar med Manchester United och som under sin tid i United blev klubbens bästa målskytt genom tiderna –  säger att det blir en stor match för honom personligen.

"Manchester United var inte i den bästa formen när lottningen ägde rum i januari, men de har kommit igång under de senaste veckorna. Det är en stor match för mig. De är min f.d klubb, men det är en stor utmaning för oss mot ett väldigt bra lag. De kommer vara favoriter, så vi måste bara försöka ta våra chanser och hålla oss kvar i matchen."
"Vi som spelare vill ut på planen och få ett bra resultat. Det är en stor dag för fotbollsklubben och det är en stor utmaning för oss."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen