post image

Rondon: Jag var väldigt nära United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Salomon Rondon säger att han var nära en flytt till Manchester United under januarifönstret, innan Odion Igahlo signades. 

United länkades med en rad olika anfallare som lånealternativ under slutet av januarifönstret och i slutändan blev det Odion Ighalo som lånades in från Shanghai Shenhua. Men en annan f.d Premier League-anfallare, även han i den kinesiska ligan, var också på tapeten – Salomon Rondon.
Rondon – som nuförtiden spelar för Dalian Professional säger till den spanska tidningen AS att en övergång till United var nära.

"Det var någonting. Det var inte bara rykten. De förekom rykten och de var väldigt starka. I slutändan blev det inte av och nu är jag fokuserad på Dalian."
Och till den engelska nättidningen The Athletic säger den f.d Newcastle och West Brom-anfallaren:
"Det låg inte i mina händer. Men det betyder mycket att länkas med Manchester United för de har en fantastisk historia och det måste betyda att de tyckte att jag gjorde bra ifrån mig i Premier League. De inledde samtal med min agent och jag väntade bara vid telefonen på ett beslut, men sedan såg jag att Ighalo hade skrivit på. Det kom aldrig till stadiet att de la ett bud eller så, men jag tror det var väldigt nära."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen