post image

Ronaldo: Så tycker jag det funkar med Rangnick i United

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Cristiano Ronaldo anser att Ralf Rangnick gjort ett bra jobb i Manchester United, men att det tar tid att få igenom idéer. 

När ett lag byter manager så tenderar laget att ofta få ett omedelbart lyft. Det hände tex då Ole Gunnar Solskjaer ersatte Jose Mourinho vintern 2018, men det har inte hänt sedan Rangnick tog över efter Solskjaer för över en månad sedan.

Tysken är rak och tydlig – det är uppenbart på sättet han kommunicerar under sina mediaframträdanden – men han har inte lyckats få igenom sina idéer till spelarna. Långt ifrån. Vad det beror på är svårt att säga. Kanske gör hans interim-status att hans position försvagas.

Det har förekommit rapporter om att flera spelare inte har något vidare stort förtroende för tysken, men Cristiano Ronaldo anser att han gjort ett bra jobb sedan han kom till United. Men att det tar tid att få igenom sina idéer.

"Sedan han kom hit för fem veckor sedan så har han ändrat många saker" säger Ronaldo till Sky Sports. "Men han behöver tid på sig för att få igenom sina idéer till spelarna. Sånt tar tid, men jag anser att han gör ett bra jobb. Vi vet att vi inte spelar den bästa fotbollen just nu men vi har många matcher på oss att bli bättre."

"Sedan han kom hit så anser jag vi blivit bättre på några saker, men han behöver tid. Det är inte lätt att ändra mentaliteten hos spelare och sättet vi spelar, kulturen och systemet. Men jag anser att han gör ett bra jobb."

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen